Branka Sovrlić već decenijama traje na našoj estradi, a svoju karijeru nikada nije gradila na skandalima, već isključivo na kvalitetnim pesmama.

Ona je često sarađivala sa Šabanom Šaulićem, a sada je otkrila da on nikada nije želeo da peva poslednji na zajedničkim nastupima, te je ona to uvek morala da radi umesto njega.

Foto: V. Danilov

 

- On je bio jako dobar i miran čovek, moj suprug Sadik Pašić je njega uvek vodio na turneje jer je pravio stalno po sportskim dvorana. Mislim da nema nijedna dvorana po bivšoj Jugoslaviji da je on nije otvorio. Šaban nikad nije hteo zadnji da peva, jer publika tad već ide, i onda ja šta ću, moram posle njega, ko će nego ja. Ali ja sam imala sreće, kad istrčim, kreće pesma. Ali on je bio jako dobar i miran čovek, po tome ga pamtim i najveći za sva vremena - otkrila je Branka.

Foto: ATA images

 

Ona je poznata po svom besprekornom izgledu, a sada je otkrila i šta je njena tajna.

- Srećna sam, trudim se, živim zdrav život, ne pušim, ne pijem, možda imam 2, 3 kilograma više, ali napravim neku dobru pozu da se to ne vidi. Srećna sam, trudim se, ali imam i dobru genetiku, srećna sam da ništa ne treba da prekrajam. I ja imam nekad želju, kad je neki lep kolač, pojela bih dva, ali presečem, imam karakter, vojna disciplina, tako sam i vaspitana moj otac je bio vojno lice. Srećna sam što su roditelji bili ponosni na mene, a evo sad i klinci od mog brata, ja bih njima trebalo da budem baba, a oni meni kažu: "Ti si lepa, naša tetka, ne možeš da budeš baba nikada" - navela je pevačica.

BONUS GALERIJA: Slike iz doma pevačice Branke Sovrlić 1988. godine

(Pink.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".