Легендарни певач недавно је отворио душу и испричао све што је промакло јавности, а дешавало се у четири зида његове породице.

‒ Због посла ме често нема код куће, али то је у нашој породици нормално. Моја супруга брине о цурама и мислим да смо добро уходан тим. С обзиром да је посао такав какав је привикли смо се на то и најважније је да све добро функционише. Девојке још иду у школу и супруга је та која брине о томе и о неким њиховим свакодневним обавезама, а ја се укључујем кад год могу и када за то има потребе. Рекао бих да она држи породицу на окупу ‒ испричао је Чолић.

Фото: Милена Анђела

 

 

Певач је открио која су му најлепша сећања са ћеркама Уном и Ларом и супругом Александром, с обзиром на то да захваљујући послу којим се бави породици може да обезбеди искуства која не би могао „обичним“ занимањем.

‒ Волим када пођу са мном на концерт или неко путовање. Рецимо, биле су са мном у Дубаију па, осим што нам буде лепо заједно, буде и корисно и нешто ново за њих. Волео бих да дођу и сада у Загреб, да осете град и посебну атмосферу која ће обележити ове концерте. Биле су са мном у Црној Гори, у Сплиту, Пули, и овог лета у Опатији. Ту се на неки начин споје угодни и летњи амбијент и сусрет са заједничким пријатељима. Волим кад смо заједно. Имале су велику жељу да сада са нама иду у Америку, али због школских обавеза то није било могуће. Често знају да поведу и пријатељице, па се скупи право мало и весело друштво. Али битно је да је тата ту важан на неки начин, па су оне на све то и поносне.

Фото: Алекса Станковић

 

 

Александра Чолић никада се не појављује у јавности, а Чола је коначно објаснио зашто је то тако.

‒ Ја то стварно не браним, али не видим неког преког разлога да буде другачије. Наравно, кад су неке важне манифестације у питању, она радо дође, али појављивања само ради сликања никада јој нису била привлачна. Не видим то као нешто необично. Ево, рецимо, Арсена и Габи, који су били брачни партнери из истог миљеа, који су заједно и певали, никад ниси могао видети да се појављују заједно ради сликања. Ја стварно немам ништа против ако би она то волела, али никада јој то није било важно ‒ закључио је Здравко Чолић у интервјуу за хрватску Глорију

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".