Ивана Николић, бивша чланица групе "Хурикејн", недавно је започела соло каријеру. И док јој на пословном плану све иде у добром смеру, певачица истиче да јој у љубави није све потаман.

Фото: Инстаграм принтскрин/ ivana_boom_nikolic

 

Ивана је сумирала годину и истакла да јој је ово једна од бољих година када је њена каријера у питању.

- Толико тога се десило. Много позитивних ствари, оне негативне заборављам. Ја сам се баш бојала како ће песма проћи, јер сам имала проблем са видљивошћу песме. Сада је све уреду. Доста позитивних коментара, слуша се у дискотекама - истакла је бивша Ураганка и додала да јој се момци не удварају, док, са друге стране, девојке јој често прилазе.

Фото: АТА имагес

 

- Мени нико не прилази, не знам шта је проблем. Нема спортиста, никога. Али доста девојака ми прилази на наступима - признала је Николићева.

Бивша Ураганка је позната по својим изазовним стајлинзима и виткој фигури, а сада је открила и да ли би се некада сликала нага:

- Не бих стварно. Много људи је коментарисало мој први спот, хтели су да виде докле ћу ићи и на крају је било питање: Па као, како се она није скинула, обучена је до грла? Обожавам моду и много боље се осећам кад сам обучена, а не гола - рекла је певачица за IDJV.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања певачице Марије Микић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".