Ivana Nikolić, bivša članica grupe "Hurikejn", nedavno je započela solo karijeru. I dok joj na poslovnom planu sve ide u dobrom smeru, pevačica ističe da joj u ljubavi nije sve potaman.

Foto: Instagram printskrin/ ivana_boom_nikolic

 

Ivana je sumirala godinu i istakla da joj je ovo jedna od boljih godina kada je njena karijera u pitanju.

- Toliko toga se desilo. Mnogo pozitivnih stvari, one negativne zaboravljam. Ja sam se baš bojala kako će pesma proći, jer sam imala problem sa vidljivošću pesme. Sada je sve uredu. Dosta pozitivnih komentara, sluša se u diskotekama - istakla je bivša Uraganka i dodala da joj se momci ne udvaraju, dok, sa druge strane, devojke joj često prilaze.

Foto: ATA images

 

- Meni niko ne prilazi, ne znam šta je problem. Nema sportista, nikoga. Ali dosta devojaka mi prilazi na nastupima - priznala je Nikolićeva.

Bivša Uraganka je poznata po svojim izazovnim stajlinzima i vitkoj figuri, a sada je otkrila i da li bi se nekada slikala naga:

- Ne bih stvarno. Mnogo ljudi je komentarisalo moj prvi spot, hteli su da vide dokle ću ići i na kraju je bilo pitanje: Pa kao, kako se ona nije skinula, obučena je do grla? Obožavam modu i mnogo bolje se osećam kad sam obučena, a ne gola - rekla je pevačica za IDJV.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja pevačice Marije Mikić

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".