Прослављена Мексиканка је једном приликом истакла да жели своју ћерку да поштеди рефлектора и притиска јавности, а можда је разлог тога управо што је Селма у једном тренутку свог живота била отета.

Фото: Профимедиа

 

 

Премијера филма "Етерналс" у Лос Анђелесу окупила је бројне холивудске звезде, а иако тумачи једну од главних улога, нико није очекивао да ће се Селма појавити са својом ћерком Валентином.

Валентина има 14 година, а најновије фотографије доказ су да је егзотичну лепоту наследила од своје мајке. Валентина обожава моду због чега са Селмом често посећује модне ревије и догађаје.

Осим тога, Селма је за премијеру одабрала хаљину са деколетом која је открила њене бујне груди. Глумица је једном приликом изјавила да њене груди непрестано расту.

- Постоје неке жене којима дојке расту док се дебљају, а другим женама расту кад доје децу. У неким случајевима расту у менопаузи. Ја сам случајно једна од жена којој се то догодило сваки пут! Када сам се удебљала у трудноц́и и током менопаузе - рекла је Селма и додала:

- Оне расту и расту и моја леђа су заиста патила од тога - рекла је.

Подсетимо, глумица је ћерку добила са француским милијардером Франсоом Анријем-Пиноом, са којим је у браку од 2009. године. Салма често истиче у медијима да је њен супруг нежан и брижан отац, те да Валентина карактерно подсећа на њега.

Фото: Профимедиа

 

 

Пино из претходних веза има троје деце. Са првом супругом има 22-годишњег сина Франсоу и 19-годишњу ћерку Матилда, док из афере са манекенком Линдом Еванђелистом има 14-годишњег сина Аугустина Џејмса.