Proslavljena Meksikanka je jednom prilikom istakla da želi svoju ćerku da poštedi reflektora i pritiska javnosti, a možda je razlog toga upravo što je Selma u jednom trenutku svog života bila oteta.

Foto: Profimedia

 

 

Premijera filma "Eternals" u Los Anđelesu okupila je brojne holivudske zvezde, a iako tumači jednu od glavnih uloga, niko nije očekivao da će se Selma pojaviti sa svojom ćerkom Valentinom.

Valentina ima 14 godina, a najnovije fotografije dokaz su da je egzotičnu lepotu nasledila od svoje majke. Valentina obožava modu zbog čega sa Selmom često posećuje modne revije i događaje.

Osim toga, Selma je za premijeru odabrala haljinu sa dekoletom koja je otkrila njene bujne grudi. Glumica je jednom prilikom izjavila da njene grudi neprestano rastu.

- Postoje neke žene kojima dojke rastu dok se debljaju, a drugim ženama rastu kad doje decu. U nekim slučajevima rastu u menopauzi. Ja sam slučajno jedna od žena kojoj se to dogodilo svaki put! Kada sam se udebljala u trudnoći i tokom menopauze - rekla je Selma i dodala:

- One rastu i rastu i moja leđa su zaista patila od toga - rekla je.

Podsetimo, glumica je ćerku dobila sa francuskim milijarderom Fransoom Anrijem-Pinoom, sa kojim je u braku od 2009. godine. Salma često ističe u medijima da je njen suprug nežan i brižan otac, te da Valentina karakterno podseća na njega.

Foto: Profimedia

 

 

Pino iz prethodnih veza ima troje dece. Sa prvom suprugom ima 22-godišnjeg sina Fransou i 19-godišnju ćerku Matilda, dok iz afere sa manekenkom Lindom Evanđelistom ima 14-godišnjeg sina Augustina DŽejmsa.