Глумац Миодраг Радоњић у последњих неколико година појавио се у више филмских остварења и постигао је велики успех.


О свом приватном животу ретко говори, али све очи јавности упрте су у његову супругу, лепу бринету, с којом је пре око годину дана добио дете.

 Миодрага Радоњића смо имали прилике да гледамо као инспектора у серији "Убице мог оца" и албанског терористу у "Балканској међи", али се чини да га је публика највише заволела кроз улогу Баће у "Јужном ветру".

Овај фантастични глумац ретко када отворено говори о приватном животу, али ипак се понекад "провуку" неке информације до знатижељног ока јавности. Тако је било и са његовом изабраницом, лепом Милицом Микић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)


Његово срце освојила је психолошкиња Милица Микић, коју је дуго чувао од радозналих погледа. Како је једном приликом рекао, она је његова највећа подршка, али и најозбиљнији критичар.

 

Након велике љубави Миодраг и Милица су се остварили и у улози родитеља и рекло би се да је баш тај малени дечак био карика која је недостајала да ова породица буде јака попут челика. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

Милици је улога мајке лако пала, а судећи према фотографијама на Инстаграму рекло би се да у сваком тренутку ужива свим чулима. 

 

ВЕЛИКА ГАЛЕРИЈА: Снежана Савић - ретроспектива каријере

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".