Брачни пар Дугалић важи за један од најскладнијих на домаћој јавној сцени, а глумац који увек без задршке говори о изазовима са којима се суочава човек у модерном друштву, своју приватност ипак држи даље од очију јавности.

Припадници седме силе ревносно извештавају о његовим професионалним успесима, док је супруга Небојше Дугалића тема која се не преплиће по медијима. Прилике да се Драгана Дугалић види у јавности веома су ретке, а када ипак до тога дође, коментари на рачун Небојшине изабранице готово увек су у суперлативу и нема ко се не диви енергији којом супружници зраче. Више од двадесет година дугу брачну заједницу употпунило је чак петоро наследника - Јана, Видан, Богдана, Калин и Илина, те су Небојша и Драгана у групи рекордера када је број деце у питању.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nebojsadugalic_official

 

Како би се у потпуности посветила својој породици и одгоју деце, супруга Небојше Дугалића која је и сама студирала глуму одлучила је да каријеру остави по страни и несебичну подршку пружи успешном глумцу, док Небојша неретко истиче да је породица његов најчвршћи ослонац, а супруга највећи критичар:


- Моја супруга је колегиница, а уједно и критичар. Увек ми каже шта, како и где може да се уради. Углавном јој се допада све што сам снимио у последње време, на пример "Државни службеник" или "Жигосани у рекету". Битно је да будемо разноврсни у својим улогама како не бисмо досадили сами себи - испричао је својевремено и открио у ком правцу они усмеравају децу:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nebojsadugalic_official

 

- Недавно ми је супруга рекла за нашу најмлађу ћерку да је рођена глумица и да ће то сигурно бити, а ја ћу дати све од себе да тако не буде. Наравно, важно ми је да се баве оним што их занима, али више бих волео да то буде нека друга професија. Посвећени су музици, сви понешто свирају. Имати петоро деце тешко је само у почетку, док су још мали и у потпуности зависе од вас. Али, чим почну сами да се играју, и када крену у школу, много је лакше - закључио је глумац за медије.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тање Бошковић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".