- Највише ме боли што нисам сачувао оно што јесу моји родитељи. Развео сам се два пута, мислим да и ја сносим део кривице, али и друга страна. Породица је сачувана без обзира што ја нисам и даље у њој. Моја деца и Иван и Ана из првог брака, и Лав из другог су благо које имам. Грешио сам, али сам неке ствари погодио, бирао сам ипак паметне жене које капирају да не смемо преко деце да се поништавамо и не смемо да будемо у сукобу. Кад се раставиш свако води свој живот, а деца су епицентар због ког вреди живети - говори Бранислав Лечић за "Блиц" и истиче да са својом децом разговара о свим пробемима.

Фото: Тара Радовановић

 

 

- Ми о свему разговарамо као витезови округлог стола, отворено и искрено и каземо своје мишљење. Ћерка ради посао који је изабрала, а када осети потребу да ме нешто пита, она ме пита. Увек остављам отворен простор за њено искуство и мишљење, јер без тога мислим да је бесмислено.

Бранислав иначе има и своју школу глуме, па смо га питали какав је професор:

- Школа глуме функционише супер, сад је већ нова сезона. Траје већ десет година, Ја не обучавам само глуму, већ обучавам нешто што се зове живот.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".