Шијан је од новца који је добио од гостију на свадби одлучио да отвори ресторан. Остало је да среди башту, па ресторан за сада ради у затвореној варијанти:

- Мирко се потрудио да све буде уређено по мери и укусу да гостима приушти максимални ужитак. Мирко је дуго причао са својима код куће, решио је да новац који је био свадбени поклон уложи у бизнис. Иначе воли кафане и провод, па му је ово био логичан потез. Од самог почетка највише долази екипа с којом се дружи, али и локалци, који живе недалеко од објекта. С обзиром на то да је у току Светско првенство у Катару, Мирко је обезбедио све да би могли да се прате преноси утакмица преко видео-бима. Од старта има подршку породице с обе стране, а жена Бојана га највише бодри. Она је рекла да на све гледа као на заједнички бизнис иако је Мирко газда - прича извор за "Републику" на почетку.

 

 

Мајка никад није била срећнија због синовог успеха: 

- Супер нам је у ресторану, одлично и, засад, заиста све иде како треба. Локал је још у припреми, али ради унутрашњи део, па већ имамо госте. Ускоро ће бити и башта и све што иде уз то, па ће бити још боље. Планирам и проширење посла - рекао је Мирко, а мајка Гоца тврди да никад није била поноснија:

- Поносна сам увек на мог сина! Откад сам га родила, ја сам поносна на њега, а сада ми је ово показало да може све да оствари кад је упоран. Ми смо им за свадбу свашта поклонили, а на њима је било како ће поклоне да искористе и у шта ће да уложе новац.

Подсетимо, Мирко са супругом Бојаном има сина Зорана, ком је име дао по покојном оцу Зорану Шијану, а сада чекају и другог сина.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".