Јеремићева је истакла да је доживела велику трауму, од које се и даље опоравља.

- То што сам ја проживела ове године на почетку, то ми је велики ожиљак и остаће. И желим то да оставим у овој години, ево приближавамо се Новој години, треба да опростимо, треба да окренемо нови лист. Ја људима опраштам, али никада то не заборављам шта су ми урадили - истиче Јована, па додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

- О овоме нисам причала, после развода сам имала емотивне дилеме, ја сам због једне емотивне боли после развода што сам проживела, што нема везе са разводом, него једна издаја, једна пријатељска издаја, људска. Ја сам изгубила била глас, то нико није знао, нисам причала о томе. Мени се и сада враћа глас, а вратио ми се глас оног тренутка када сам одлучила да опростим. Који ме је издао, као особу, која ме је познавала 15 година. То су ствари које су мене заболеле. Ја сам позната као велики брат, велики друг, али када неко покушава да ме понизи или омаловажи или искористи мене и моју ситуацију у тренуцима, последица у мојим разочарањима је та да губим глас.

Јована је открила каква је у тренуцима када је разочарана, како се осећа, те је истакла да јој је у тим тренуцима "душа вриштала" од бола:

- Ја сам јако тужна, моја душа је вриштала у то време. Цела година је била, то што сам ја проживела на почетку, то је велики ожиљак, заиста.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".