Иако доста времена мора да проведе на тренинзима, Вељко истиче да за то њега није одрицање јер му је фокус на породици и каријери.

-Целокупан мој живот је посвећен боксу. Није ми то одрицање, већ неко време живим без дистракција које сам временом и сам замрзео. Живим миран живот и то ми одговара. Ја сам ожењен човек, имам дете, још једно дете на путу, шта ја има да тражим у граду - искрено је рекао Вељко.

Фото: АТА имагес

 

Цеца не крије колико је поносна на свог сина Вељка, шампиона Србије у боксу.

- За мене као мајку свака његова победа велики успех, ја то све емотивно доживљавам. Стопроцентно верујем у њега, то ће тако бити заувек. Што се тиче његове последње победе, на проглашењу сам кренула да плачем. Бити шампион Србије је огромна ствар, знам колико је поносан на себе - испричала је Цеца.

Вељко истиче и да планира још већи успех када је боксерска каријера у питању.

- Сад осећам још већу одговорност да будем још успешнији. Има већих залогаја, али јако сам поносан. Увек сам се осећао да сам најбољи у држави, а ова награда је и доказ тога - каже Вељко.Открива и због чега су он и Богдана за свог другог сина изабрали име Крстан.

-Богдана и ја нисмо крили да планирамо друго дете, то је било очекивано. Име Крстан је изабрано због српства и православља - испричао је Вељко.

(Блиц/Цеца Шоу)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".