- Najviše me boli što nisam sačuvao ono što jesu moji roditelji. Razveo sam se dva puta, mislim da i ja snosim deo krivice, ali i druga strana. Porodica je sačuvana bez obzira što ja nisam i dalje u njoj. Moja deca i Ivan i Ana iz prvog braka, i Lav iz drugog su blago koje imam. Grešio sam, ali sam neke stvari pogodio, birao sam ipak pametne žene koje kapiraju da ne smemo preko dece da se poništavamo i ne smemo da budemo u sukobu. Kad se rastaviš svako vodi svoj život, a deca su epicentar zbog kog vredi živeti - govori Branislav Lečić za "Blic" i ističe da sa svojom decom razgovara o svim probemima.

Foto: Tara Radovanović

 

 

- Mi o svemu razgovaramo kao vitezovi okruglog stola, otvoreno i iskreno i kazemo svoje mišljenje. Ćerka radi posao koji je izabrala, a kada oseti potrebu da me nešto pita, ona me pita. Uvek ostavljam otvoren prostor za njeno iskustvo i mišljenje, jer bez toga mislim da je besmisleno.

Branislav inače ima i svoju školu glume, pa smo ga pitali kakav je profesor:

- Škola glume funkcioniše super, sad je već nova sezona. Traje već deset godina, Ja ne obučavam samo glumu, već obučavam nešto što se zove život.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".