Милица је, овом приликом, открила и због чега је хтела да се потуче с једним момком, али и све о сукобу са Теодором Џехверовић.

- То је катастрофа, тај ме текст највише погодио - рекла је Милица у вези прича да је била са ожењеним, па наставила да прича о томе ко је саботира.

Фото: Зоран Јовановић

 

- Очигледно ми неко и те како баца црну магију или је нешто и реално, али не могу да уперим ни на кога прстом. Кад помислим да неком смета, а не мотивише га, када се неко бори за своје парче колача, мене то повређује - истакла је она.

Шушкало се да Милица девет година није била са мушкарцем, па је и то прокоментарисала.

- Истина је да ево десета година, нисам потврдила нешто. Не мислим да бих изгубила када бих рекла ко је мој партнер, него нећу да дајем неком рекламу - каже Павловићева.

- Ја се често шалим када кажем, можда и не шалим, али не би ме чудило да будем самохрана мајка. Ако се не нађе особа као партнер који толерише мој посао, пријатеље, ја ништа не бих силила - додала је Милица.

Фото: АТА имагес

 

Причало се и да је Милица била у вези са Николасом Савељићем.

- Никада нисам потврдила да сам са неким. Што се њега тиче - сјајан дечко и лепо васпитан - истакла је Павловићева и осврнула се на однос са Теодором Џехверовић:

- Апсолутна лаж. Теодору познајем, драго ми је да остварила успех, сви знамо колико је тешко трајати -  рекла је Милица за "Ало".

Певачица се осврнула и на инцидент са једног од њених наступа када је прекинула концерт јер је неко од публике бацио флашу на дете.

- Рекла сам му: "Можеш да се смејеш до сутра, небитан си!" Кајем сам што му још нешто нисам додала. Рекла бих му онако у "балканском маниру", како доликује у тим ситуацијама јер сам била згрожена ситуацијом да пуна стаклена флаша пада на главу детета, а група момака се смеје и славе што су је погодили. Кренула сам ка њима, али хвала Богу постоје разумни људи који су ме задржали. Мислим да би дошло до физичког контакта да сам пришла том момку јер је то било јако страшно - описала је Павловићева.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".