Милица Павловић ужива у позитивним коментарима о њеној улози у серији "Певачица", а упоредо с глумом, ради и на новим песмама за наредни албум.

Наиме, певачица је прексиноћ имала наступ на једном београдском сплаву и том приликом је Милица говорила о свим актуелним темама.

Фото: АТА имагес

 

 

- С глумом и улогом у серији добила сам неку нову публику. Неизмерно ме радује кад ми приђу људи за које на прву видим да не слушају моје песме, али су ме похвалили за серију. Скоро ми се десило да ме је жена која држи бутик у мом насељу зауставила на улици да ми каже како сви породично гледају серију. Њена замерка је била што се епизоде приказују само једном недељно. Част ми је била што сам сарађивала са свим тим људима и што је пројекат већ доживео толики успех - рекла је Милица.
Ускоро ће објавити нови албум, на којем ће бити и једна песма коју је урадила покојна Марина Туцаковић. Текст јој је платила и, како је рекла, не плаши се тога да ће је Маринин син Лаћа Радуловић прозивати да им дугује паре.

- Једну песму ми је написала Марина Туцаковић, заједно са њеним сином Лаћом. Много ми је жао што на овом албуму неће бити више њених текстова. Са том женом сам имала неку дивну повезаност, стално смо се чуле... Не плашим се Лаћиних речи, мирно спавам, ја сигурно нисам у тој свесци. Јавне личности немају само одговороност према јавности. Ми имамо одговорност према сарадницима. Морамо да будемо професионални према сарадницима, посебно према текстописцима и људима који раде музику, јер ви сте тим који заједно ствара и убира плодове заједничког рада... Нека се плаше други, ја немам чега - поручује она.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".