Међу фотографијама са снимања које је Милица објавила, нашла се и једна на којој певачица, за потребе снимања серије, има лажну крв на глави, тако да изгледа као да јој је глава разбијена, што значи да ће певачица у тој сцени вероватно бити претучена.

- Серија Певачица мало из мог угла - написала је Павловићева у опису фотографија.

Подсетимо, Милица Павловић је добила главну улогу у серији "Певачица", а сви коментаришу њене сцене са глумцем Милошем Тимотијевићем.

Тимотијевић је открио да је током снимања радио са Александром Ковач, јер је, како је истакао, желео максимално да дочара улогу композитора, међутим, највећу пажњу су привукле његове интимне сцене са Милицом Павловић.

- Ако је акциона сцена, онда то није проблем дочарати. Разлика је у начину снимања, јер дуже траје реализација. Ако је нека сцена садизма, онда је то много већи проблем. У "Певачици" су најосновније интимне сцене и није ништа проблематично, ласцивно или било шта друго. Само је требало показати једну врсту топлине и љубави коју имају Ивана и Влада у серији. То је оно на чему смо радили највише, да публика и људи поверују да су они заљубљени једно у другог - открио је глумац недавно, а онда је открио како је било сарађивати с њом будући да је у оваквом пројекту још нисмо гледали.

- Сасвим солидно. Морао сам да будем отворен за сарадњу. Био сам свестан да њој неће бити лако. Један део енергије на сету смо морали да утрошимо у то да се она пре свега осећа удобно, да јој не буде превише стресно, јер ако буде тако, онда неће моћи да да сто одсто себе за то што је требало. Полако смо радили. Из дана у дан је било све боље и квалитетније. Мислим да смо на крају успели да одрадимо добар посао - рекао је недавно Тимотијевић за Блиц.