Као разлог њихове свађе једно време се наводило и то да се Луна, наводно, набацивала Анастасијином дечку, а Ђоганијева је сада до детаља испричала шта је разлог прекида пријатељства.

Луна и Марко гостовали су у једној емисији, а том приликом Миљковић је открио како је дошло до тога да му Сава Радовић, бивши ријалити учесник буде кум на венчању.

Фото: АТА имагес

 

- Сава је увек био уз мене. Када смо се пре 15 година упознали у ријалитију, све време је био уз мене. Осетио сам да треба да ми буде кум, он је једна дивна особа. Никада нисам имао ни чаркицу са њим. Све се договоримо у две секунде - отркио је Марко у емисији "Сценирање" због чега је Саву изабрао за кума.

Луна је навела да је пре ријалитија имала "испраћај" и да су јој то обезбедили тадашњи пријатељи. Али да их је после учешћа остало свега троје.

- Било нас је петнестак. Обожавали су ме. Након изласка из ријалитија их је остало троје. Они су се разочарали и није им одговарало како сам се представила у ријалитију. Показали су да са мном нису у добру и злу, већ само када је добро - навела је Луна.

Фото: Н. Скендерија

 

О односу са Анастасијом Ражнатовић, Луна је рекла да јој је разлаз тешко пао.

- Причало се да сам јој узела дечка, она се није оглашавала до скоро и тиме се сматрало да је она те приче потврдила. Било ми је много тешко, она ми је и крштена кума. Много тога смо прошле заједно и никада нећу моћи да заборавим тај део свог живота. Ништа се конкретно није десило, путеви су нам се разишли. Одрасле смо заједно и само се у једном тренутку наша мишљења нису уклапала. Она се заљубила, била је стално са тим дечком, ја сам имала нешто своје и само се се разишли. Нисмо се свађале, ни вређале. Никада нисам добила ружну реч од ње, нити она од мене - објаснила је Луна.

Фото: АТА имагес

 

Маркова жена је истакла да ће се сећати увек лепих ствари из живота са Анастасијом.

- Жао ми је што нисмо остале пријатељице, ипак смо куме. Када сам одлучила да се крстим, нико ми није био битнији од ње. Била је као део мене, много смо биле блиске. Желела сам да моја кума буде неко са ким делим све, и коме могу да се отворим - истакла је Луна у емисији "Сценирање".

Како је рекла, данас радо слуша Анастасијине песме и жели јој сву срећу у животу. Марко се нада да му пријатељи неће окренути леђа, као што то нису чинили ни до сада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".