Легендарни певач Здравко Чолић (71) важи за једног од најбољих и најпопуларнијег извођача на нашим просторима. Истим жаром пева као и деценијама раније, а посетилаца на концертима има све више иако су млађе генерације за њега могле да сазнају само од родитеља.

 

Фото: Драган Карадаревић

 

 

Једна фотографија осванула је ових дана на друштвеним мрежама, а њој иде у прилог чињеница да је Здравко не само сјајан певач и шоумен, већ и један од најлепших мушкараца. Припаднице лепшег пола дословце су падале у транс на нејговим концертима. 

Чола се веома добро држи и на почетку 8. деценије живота, а многи знају и како је изгледао као млад, па се слажу у оцени да се по изгледу и харизми још није појавио достојни наследник легендарног Чоле. Даме су остале без текста када је објављена Чолина фотографија из његових војничких дана. 

Здравко на овој фотографији нема за њега типичну дугу косу јер су војнички закони тако налагали, а позирао је у униформи која се састојала из сиве кошуље закопчане до грла и маслинастозеленог војничког одела. Славни шмекер је чак и у војсци преко кошуље носио црну кравату, а коментари на ту његову ретро-фотографију нису изостали.

- Био је прелеп! Непоновљив на естради! -

- Први пут у животу га видим са кратком косом -

- Какво је то било време, кад је и Чола служио војни рок -

- Лепота, стас, глас, култура, све у једном човеку. Непоновљив је! -

- Јао каква лепотаааа и младост лепа сама по себи -

- Свака младост је лепа, али Чолина је најлепша - биле су само неке од реакција.

Чола се, подсетимо, скрасио поред супруге Александре, са којом је већ 20 година у браку. Имају две ћерке, Уну и Лару.

 

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

- Нас двоје смо се венчали потпуно спонтано на Први мај. Сви су мислили да је скривена камера јер смо пошли на уранак. Дуго смо били у вези па је то било џа или бу. Да би веза или брак трајали, морају да постоје поштовање и пријатељство - присетио се легендарни певач за Сторy. Он је и додао и шта је то што је у мору девојака издвојило баш Александру.

- Сваки мушкарац воли да неко брине о њему. Мислим да је то било пресудно. Упознали смо се давних дана у Макарској. Александра је студирала у Београду па смо наставили да се виђамо, а с временом смо почели везу. Освојила ме је једноставношћу и приврженошћу. Посветила ми се, мислила о мени, бринула моје бриге - изјавио је Здравко једном приликом.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".