Да је генетика непогрешива наука уверили смо се још једном када смо видели каквим музичком талентом располаже Маја Гвозденовић. Њу је легендарна певачица Снежана Ђуришић добила током брака са Слободаном Гвозденовићем, који се такође бавио музиком као успешни хармоникаш.

Како Снежана често објављује на друштвеним мрежама заједничке фотографије с ћерком, уверили смо се да на њу личи. Ипак, мало је познато да је наследила и мајчин таленат за певање.

Маја је завршила два факултета, удала се и одселила у Америку где живи са супругом и децом, а певање јој је само хоби. Колико је заправо талентована, њена мајка је показала на друштвеним мрежама.
"Маја живи у Њујорку са својом породицом, ја одлазим тамо сваки час и они долазе овамо, сад постоје вајбери, скајпови, мало је лакше, али мени није проблем, читав живот путујем и чим ме ухвати жеља за њима седнем на авион и одем. Она је отишла тамо да заврши факултет, онда се удала и остала тамо", рекла је за Премијеру својевремено Снежана, која осим Маје, има и сина Марка, с којим је имала доста проблема.


"Имала сам са сином тих тешких тренутака, али нека је жив и здрав. Али је супруг отишао изненада, сурово али добро, ко то преживи буде јачи.

Нисам у тренутку знала шта се дешава. Имате избор да станете на црту или да потонете, ја сам борац и то је место су срцу односно празнина која стоји, али живот иде даље. Нека само има здравља и среће и биће добро", испричала је једном приликом Снежана.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".