Da je genetika nepogrešiva nauka uverili smo se još jednom kada smo videli kakvim muzičkom talentom raspolaže Maja Gvozdenović. NJu je legendarna pevačica Snežana Đurišić dobila tokom braka sa Slobodanom Gvozdenovićem, koji se takođe bavio muzikom kao uspešni harmonikaš.

Kako Snežana često objavljuje na društvenim mrežama zajedničke fotografije s ćerkom, uverili smo se da na nju liči. Ipak, malo je poznato da je nasledila i majčin talenat za pevanje.

Maja je završila dva fakulteta, udala se i odselila u Ameriku gde živi sa suprugom i decom, a pevanje joj je samo hobi. Koliko je zapravo talentovana, njena majka je pokazala na društvenim mrežama.
"Maja živi u NJujorku sa svojom porodicom, ja odlazim tamo svaki čas i oni dolaze ovamo, sad postoje vajberi, skajpovi, malo je lakše, ali meni nije problem, čitav život putujem i čim me uhvati želja za njima sednem na avion i odem. Ona je otišla tamo da završi fakultet, onda se udala i ostala tamo", rekla je za Premijeru svojevremeno Snežana, koja osim Maje, ima i sina Marka, s kojim je imala dosta problema.


"Imala sam sa sinom tih teških trenutaka, ali neka je živ i zdrav. Ali je suprug otišao iznenada, surovo ali dobro, ko to preživi bude jači.

Nisam u trenutku znala šta se dešava. Imate izbor da stanete na crtu ili da potonete, ja sam borac i to je mesto su srcu odnosno praznina koja stoji, ali život ide dalje. Neka samo ima zdravlja i sreće i biće dobro", ispričala je jednom prilikom Snežana.

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".