Певачица Драгица Радосављевић Цакана рођена је у Лепосавићу и увек је носила свој родни град у срцу, па је тако у свом гостовању у једној емисији открила једну од најнепријатнијих ситуација која ју је задесила на КиМ.

- У моменту када је КФОР први пут дошао у Србију, ја сам имала великих проблема. Тада су били Белгијанци из КФОР-а и били су постављени лежећи полицајци са ексерима. Наравно и да хоћете да прођете брзо не можете. Ја сам тада ишла са својим сестрићем и његовом тада девојком, а садашњом женом. Ишли смо тада за Лепосић код мајке. Ви ту пролазите лагано тих 5 километара јер не можете брже. Међутим, неки кфоровац, да ли је био пијан или надрогиран, разбио нам је кундаком бочна стакла. Одједном су се њих 16 појавили и уперили пушке у нас. Ми смо изашли збуњени и шокирани тим потезом - навела је певачица.

Фото: Јутјуб принтскрин/VIPTV SRBIJA

 

- На сва наша питања они нису одговарали, нити су имали потребу. Наравно, тада смо позвали моју браћу и сви су дошли из Лепосавића. Нису они ту ништа могли, али је то пренела касније Бета. То је видео један француски официр КФОР-а и након тога тај момак је склоњен са тог прелаза односно Јариња. Нисам добила никакво објашњење за то. Они су могли нас тада да побију и да кажу "ништа, био је инцидент" - рекла је певачица гостујући на телевизији "Курир".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".