Pevačica Dragica Radosavljević Cakana rođena je u Leposaviću i uvek je nosila svoj rodni grad u srcu, pa je tako u svom gostovanju u jednoj emisiji otkrila jednu od najneprijatnijih situacija koja ju je zadesila na KiM.

- U momentu kada je KFOR prvi put došao u Srbiju, ja sam imala velikih problema. Tada su bili Belgijanci iz KFOR-a i bili su postavljeni ležeći policajci sa ekserima. Naravno i da hoćete da prođete brzo ne možete. Ja sam tada išla sa svojim sestrićem i njegovom tada devojkom, a sadašnjom ženom. Išli smo tada za Leposić kod majke. Vi tu prolazite lagano tih 5 kilometara jer ne možete brže. Međutim, neki kforovac, da li je bio pijan ili nadrogiran, razbio nam je kundakom bočna stakla. Odjednom su se njih 16 pojavili i uperili puške u nas. Mi smo izašli zbunjeni i šokirani tim potezom - navela je pevačica.

Foto: Jutjub printskrin/VIPTV SRBIJA

 

- Na sva naša pitanja oni nisu odgovarali, niti su imali potrebu. Naravno, tada smo pozvali moju braću i svi su došli iz Leposavića. Nisu oni tu ništa mogli, ali je to prenela kasnije Beta. To je video jedan francuski oficir KFOR-a i nakon toga taj momak je sklonjen sa tog prelaza odnosno Jarinja. Nisam dobila nikakvo objašnjenje za to. Oni su mogli nas tada da pobiju i da kažu "ništa, bio je incident" - rekla je pevačica gostujući na televiziji "Kurir".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".