Српски фудбалер Немања Максимовић отпутовао је са репрезентацијом Србије у Бахреин где ће одиграти пријатељски меч са селекцијом те земље пред пут на Светско првенство у Катар, а његова супруга је на свом Инстаграм профилу објавила радосне вести. 

Она је српског везњака обрадовала пред пут и открила да се налази у другом стању. 

Кристина је објавила неколико заједничких фотки у благословеном стању, са Немањом и њиховом ћеркицом Андреом.

- Наш највећи благослов. Беба број два је на путу - написала је Кристина Максимовић.

Честитке стижу са свих страна, а међу првима су честитали Софија Милошевић, супруга Луке Јовића, Ана Рајковић, супруга голмана Србије Предрага Рајковића, као и фудбалер Мијат Гаћиновић. 

Фото: Инстаграм принтскрин/kristina_maksimovic__

 

Кристина и Немања су пре две године крунисали браком дугогодишњу везу, а поносни родитељи постали су у јануару 2021. године када је на свет дошла Андреа. 

Немања Максимовић брани боје шпанског Хетафеа и већ пет година игра на Пиринејском полуоствру, где је играо и за Валенсију. 

Максимовић је рођен 1995. године у Бањи Ковиљачи, а прошао је све млађе категорије Црвене звезде, али није дочекао да заигра за први тим. Везњак је у каријери играо у Верони, Домжалеу и казахстанској Астани, где се афирмисао као одличан фудбалер. 

Фото: Н. Скендерија

 

Домаћој јавности Максимовић је најпознатији као стрелац победоносног гола у финалу Светског првенства за омладинце 2015. године против Бразила, чиме је донео титулу Србији. За А репрезентацију игра од 2016. године, а досад је уписао 34 утакмице за национални тим.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".