Srpski fudbaler Nemanja Maksimović otputovao je sa reprezentacijom Srbije u Bahrein gde će odigrati prijateljski meč sa selekcijom te zemlje pred put na Svetsko prvenstvo u Katar, a njegova supruga je na svom Instagram profilu objavila radosne vesti. 

Ona je srpskog veznjaka obradovala pred put i otkrila da se nalazi u drugom stanju. 

Kristina je objavila nekoliko zajedničkih fotki u blagoslovenom stanju, sa Nemanjom i njihovom ćerkicom Andreom.

- Naš najveći blagoslov. Beba broj dva je na putu - napisala je Kristina Maksimović.

Čestitke stižu sa svih strana, a među prvima su čestitali Sofija Milošević, supruga Luke Jovića, Ana Rajković, supruga golmana Srbije Predraga Rajkovića, kao i fudbaler Mijat Gaćinović. 

Foto: Instagram printskrin/kristina_maksimovic__

 

Kristina i Nemanja su pre dve godine krunisali brakom dugogodišnju vezu, a ponosni roditelji postali su u januaru 2021. godine kada je na svet došla Andrea. 

Nemanja Maksimović brani boje španskog Hetafea i već pet godina igra na Pirinejskom poluostvru, gde je igrao i za Valensiju. 

Maksimović je rođen 1995. godine u Banji Koviljači, a prošao je sve mlađe kategorije Crvene zvezde, ali nije dočekao da zaigra za prvi tim. Veznjak je u karijeri igrao u Veroni, Domžaleu i kazahstanskoj Astani, gde se afirmisao kao odličan fudbaler. 

Foto: N. Skenderija

 

Domaćoj javnosti Maksimović je najpoznatiji kao strelac pobedonosnog gola u finalu Svetskog prvenstva za omladince 2015. godine protiv Brazila, čime je doneo titulu Srbiji. Za A reprezentaciju igra od 2016. godine, a dosad je upisao 34 utakmice za nacionalni tim.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".