Падавине ће наредних дана бити део наше свакодневице пошто ће пљуштати наредних пет дана.

- Током вечери у Војводини, Поморављу, источној и југоисточној Србији облачно, местимично са кишом слабог и умереног интезитета - стоји на сајту РХМЗ.

Након облачног јутра са кишом у четвртак, са северозапада следи престанак падавина, па се током дана очекује суво и променљиво облачно време. Дуваће слаб до умерен северозападни ветар, на истоку Србије и јак. Јутарња температура ће се кретати од 8 до 10 степени, док ће максимална дневна бити од 10 на северу државе и 18 степени на југу Србије.

У петак ново јаче наоблачење долази са кишом, пљусковима и грмљавином. Максимална температура ће се кретати од 10 на југу до 18 степени на југоистоку Србије. У суботу ће бити облачно и хладније са кишом, на југу и југоистоку се очекују пљускови са грмљавином. Максимална температура ће се кретати од 10 на северу до 15 степени на југоистоку Србије.

Фото: принтскрин РХМЗ

 

Облачно и осетно хладније са кишом ће бити у недељу, а очекује се и снег на планинама. Максимална температура ће се кретати од 3 на северу до 15 на југу Србије. За викенд се очекују обилније падавине.

Понедељак ће наставити у сличном тону, облачно и веома хладно са кишом, на планинама и на северу и на западу са суснежицом и снегом. Максимална температура ће се кретати од 2 на северу до 8 на југоистоку Србије.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".