Ученици су измакли професорки столицу, која је пала на под, снимали је мобилним телефоном и смејали се.

Случај се одиграо у одељењу трећег разреда током шестог часа. Пријављен је полицији и Вишем јавном тужилаштву у Крушевцу.

- Ђак је дошао иза професорке која је седела. Она му је смиреним тоном рекла “знаш да није културно стајати некоме иза леђа?” - износи извор.

- Одмах затим, ученик је извукао столицу и несрећна жена је пала на под. Након тога, на снимку се чује непријатно смејање у учионици. Цео догађај је “уживо” преносио на друштвеној мрежи други ученик, па када је прекинуо снимање, укључио се други ученик, који је свој снимак делио на “виберу”.

Малтретирана професорка током вечери се јавила хитној помоћи и тренутно је на боловању. У Техничкој школи је речено да је покренут васпитно-дисциплински поступак.

- Случај смо одмах пријавили Школској управи, Центру за социјални рад, Вишем јавном тужилаштву у Крушевцу - износи Милан Глиџић, директор школе.

- У писаној форми смо обавестили родитеље ученика који су учествовали у инциденту и очекујемо писане изјаве ученика, уз присуство родитеља. Тим за заштиту од насиља се састао, радимо на изради оперативних планова. Одржаће се и родитељски састанак у том одељењу.

Техничку школу похађа 635 ученика. Ђаци укључени у инцидент нису од раније познати по проблематичном понашању.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".