Атрактивна учитељица својим изгледаом је навела корниснике друштвених мрежа да се пријаве за њен час тверковања. Њен симпатични плес је насмејао и привука пажњу многих корнисника ТикТока, међутим има и оних који сматрају да је њено понашање неприкладно. 

Учитељица Кристина Клард је у једном од својих кратких снимака на поменутој друштвеној мрежи одговарала на питања својих пратилаца. Једно од постављених питања било је "да ли може да тверкује у образовне сврхе".

Жена је одлучила да одговор на ово питање сними у празној учионици одевена у блузу и цветну сукњу. Њен одговор је одушевио многе кориснике ТикТока јер је у потпуности одговорила на постављено питање тако што је стварно тверковала.

Овај снимак је врло брзо постао популаран на интернету и до сада га је прегледало око 612.000 људи. 

- "Овакви професори нису били у мојој школи", "Твоји ученици мора да су одушевљени", "Сада знам шта професори раде на паузама", "Спреман сам за следећи час", само су неки од коментара испод овог снимка. 

Ово није први пут да ова учитељица интригира јавност јер врло отворено прича о свом приватном животу. По њеним речима, она је права заводница у слободно време, а сада је дала себи мало одушка и на радном месту. 

"Да ли си ти од оних учитељица које се интересују за своје ученике?", запитао се неко у коментарима, а било је и оних који су прокоментарисали да ово ипак не треба да ради у учионици.

Млађи пратиоци су је подржали истичући да због ње никада не би пропустили час, а највећи број је констатовао да је учитељица јако лепо изгледа.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".