Такмичарски тим, који су чинили Никола, Милош, Урош и Дејан, успео је да умакне трагачу Милану Буквићу и буде бољи од њега у финалној игри, освојивши невероватну суму - од чак 1.700.000 динара!

Први је пред трагача изашао Никола Смиљанић, инжењер телекомуникација из Београда и песник аматер. Опрезно је пробио лед и у другој игри задржао освојену суму мада је на свих пет постављених питања одговорио без грешке. Потом је на ред дошао Милош Гравара, будући софтверски инжењер из Новог Сада. Како му је трагач Милан Буквић бацио рукавицу у лице рекавши да "не воли" ИТ-јевце, Милош ју је прихватио заједно с већом сумом од 700.000 динара и још једном је на сва питања у другој игри одговорено без грешке!

Фото: РТС принтскрин

 

Урош Парезановић из Краљева, шеф ПР службе двора, осветлао је образ и краљевске и своје породице прошавши у финалну игру са освојених 90.000 динара.

Последњи је пред трагача ступио инжењер из Панчева Дејан Модорановић.

Милан Буквић био је расположен за игру и израчунао да такмичарима до своте од 1.700.000 динара недостаје тачно 835.000, па је ту суму и понудио Дејану. На одушевљење свог тима, Дејан је суму прихватио, а онда и одбранио! С рекордном сумом у каси такмичарима није било лако у финалној потери! Питања су се низала, дланови знојили, а кад је време истекло, такмичари су били на 20 корака предности у односу на, вероватно најбржег трагача, Милана Буквића. Ни много ни мало!

Фото: Јутјуб принтскрин/РТС

 

У финалној "Потери" за трагача, Милан је лако одговорио на прво питање, а онда већ на другом кикснуо! Помешао је базалт и битумен, тако у старту себи отежао задатак и, рекло би се, нарушио иначе фантастичну концентрацију. Такмичари су трагача вратили укупно четири пута и, захваљујући сјајном знању, стигли до победе.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".