Atraktivna učiteljica svojim izgledaom je navela kornisnike društvenih mreža da se prijave za njen čas tverkovanja. NJen simpatični ples je nasmejao i privuka pažnju mnogih kornisnika TikToka, međutim ima i onih koji smatraju da je njeno ponašanje neprikladno. 

Učiteljica Kristina Klard je u jednom od svojih kratkih snimaka na pomenutoj društvenoj mreži odgovarala na pitanja svojih pratilaca. Jedno od postavljenih pitanja bilo je "da li može da tverkuje u obrazovne svrhe".

Žena je odlučila da odgovor na ovo pitanje snimi u praznoj učionici odevena u bluzu i cvetnu suknju. NJen odgovor je oduševio mnoge korisnike TikToka jer je u potpunosti odgovorila na postavljeno pitanje tako što je stvarno tverkovala.

Ovaj snimak je vrlo brzo postao popularan na internetu i do sada ga je pregledalo oko 612.000 ljudi. 

- "Ovakvi profesori nisu bili u mojoj školi", "Tvoji učenici mora da su oduševljeni", "Sada znam šta profesori rade na pauzama", "Spreman sam za sledeći čas", samo su neki od komentara ispod ovog snimka. 

Ovo nije prvi put da ova učiteljica intrigira javnost jer vrlo otvoreno priča o svom privatnom životu. Po njenim rečima, ona je prava zavodnica u slobodno vreme, a sada je dala sebi malo oduška i na radnom mestu. 

"Da li si ti od onih učiteljica koje se interesuju za svoje učenike?", zapitao se neko u komentarima, a bilo je i onih koji su prokomentarisali da ovo ipak ne treba da radi u učionici.

Mlađi pratioci su je podržali ističući da zbog nje nikada ne bi propustili čas, a najveći broj je konstatovao da je učiteljica jako lepo izgleda.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".