Na opštu radost navijača, sportisti često umeju da naprave lapsuse prilikom davanja izjava za medije ili to prosto učine namerno. To su obično komične scene, a o nekima od njih mogli ste da čitate ranije na našem sajtu. Bilićev intervju na “tečnom” Ruskom ili Petkovićevo obećanje da “nećemo biti svetski prvaci”, pa i “najgluplje pitanje koje je Aleks Ferguson ikada čuo”, samo su neki od tekstova koji su mamili osmehe ljubiteljima sporta. Ali momak o kome danas pišemo apsolutni je fenomen…


Sve se dogodilo 17. marta 2017. godine, nakon utakmice u kome su Fri Stejt Starsi odigrali nerešeno, 2:2, sa Ajaksom iz Kejp Tauna, u prvenstvu Južnoafričke Republike. Za igrača utakmice tada je proglašen Mohamed Anas, igrač Fri Stejta, potpuno zasluženo, jer je za svoj tim pogodio oba puta. Međutim, umesto da mediji pišu o njegovim golovima, on je te nedelje, a i mnogo kasnije, bio zvezda svih novina, sportskih emisija i portala, zbog intervjua koji je dao posle meča.

Naime, pošto je proglašen za najboljeg igrača, rođeni Ganijac je stao pred kamere da iznese utiske o utakmici, rezultatu, svojoj igri… ali! “Prvo, hvala mojim navijačima, mojoj ženi i mojoj devojci…” – rekao je Anas i istog trenutka je shvatio šta je izgovorio, pa je brzo pokušao da se ispravi: “Izvinjavam se, mojoj ženi, hvala. Volim te svim srcem…” – nevešto se trudio da se „opere“ za lapsus koji je brzo postao „viralan“. Do kraja intervjua pričao je samo o ženi. Ili devojci. To je znao samo zbunjeni Mohamed Anas. “Hvala joj što me podržava, jer mnogo toga je ispred mene…” – rekao je pre nego što je završio razgovor.


Anis je ovom izjavom nasmejao ne samo novinara preko puta već i milione ljudi koji su gledali ovaj snimak putem interneta. Kasnije upitan da pojasni šta se to dogodilo, Mohamed je imao spreman odgovor uz konstataciju da je sada poznat širom planete: „Svi koji me poznaju znaju da tako zovem moju ćerku, to je njoj bilo namenjeno, nemam devojku. Žena je razumela, dobro me poznaje i zna kakav sam čovek.“ – rekao je nespretni Anas, ali mnoge nije uspeo da ubedi u to.
Podsetite se ovog komičnog videa, a kako se “nesrećni” Mohamed Anas proveo kada je došao kući nakon ove izjave, prepuštamo vama da pretpostavite.

(sportskasecanja.com)

 

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".