Маријана је из љубави са Милошем добила ћерку Ану, али су ретки они који знају детаље из њеног живота.  

Њен супру Милош Марјановић је продуцент по професији а јавност није упозната са тиме да је славни певач Срђан Марјановић његов отац.  Маријана и Милош су се упознали случајно на ходнику, а љубав између њих двоје траје око десет година. 

- Упознали смо се на ходнику. Ја сам била гладна, он је носио неку храну, па сам га приметила – рекла је Мићићева за судбоносни сусрет. 

- Сигурно је да су судбина или свемир урадили свој део посла, али смо нас двоје и те како заслужни. Да моје и његове акције нису наилазиле на праве реакције, веза сигурно не би трајала, без обзира на љубав - истакла је водитељка да ју је муж променио на боље. 

- Кад имате двадесет и неку, бурније реагујете на сваки партнеров гест. У тим годинама мање је компромиса, а више расправа, па везе брже пуцају. Код нас се све лепо поклопило. Милош је „у глави тачан“ за односе, па је успео да и мене каналише до границе да сада и ја исто реагујем. Он је знао је да у сваком тренутку реагује кад ми дођу „жуте минуте“, што је утицало на моје даље понашање. То важи за многе ситуације у којима сам раније била себична, захтевна, љубоморна, посесивна. Он је све то свео на минимум - истакла је тада глумица о својој вези и партнеру.- додала је Маријана. 

(Глоси)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".