Водитељка и глумица Маријана Мићић у децембру прошле године родила је ћерку Ану, а од првог дана се одлично снашла са наследницом, будући да има два братанца о којима је бринула од њиховог рођења.

- Није ми нешто сад то много ново и много страно, зато што сам ја тетка два дечака који ће сад да напуне четири године и стицајем околности те прве године кад су се они родили ја сам скоро па живела са њима, и ја заиста око беба знам све. Немам страх. У породилишту су ми рекли, тачније бабица је рекла мојој цимерки 'па видиш како Маријана све зна', а ја кажем 'па мени је ово треће', а она каже 'како, па овде пише да је теби прво дете', ја кажем 'јесте прво које сам родила, али треће које имам'. Тако да ми стварно иде добро - рекла је глумица и водитељка у емисији "Практична жена".

Фото: В. Данилов

 

Маријана до петог месеца трудноће није желела јавно да открива да чека бебу, па су за то знали само њени најближи, а током другог стања угојила се 17 килограма. Међутим, вишак је изгубила брже него што је очекивала.

- Радила сам трудна до петог месеца, снимала сам серије, а никоме нисам дуго хтела да кажем да сам трудна, нико није знао. Угојила сам се 17 килограма у трудноћи. Сада имам две киле вишка у односу на пре трудноће, врло брзо сам све то скинула, сама од себе. Имала сам ноћу знојења, пробудим се - вода. И килограми су ваљда само одлазили. Не знам од чега се то дешавало. Патронажна сестра ми је рекла да је то од дојења. Ја сам буквално за две недеље смршала 14 килограма, у прве две недеље после порођаја.И патронажна сестра која је долазила сваки дан ми је после десетог дана рекла 'Ју, што сте смршали'. Ја сам се уплашила, рекох 'Зашто, шта ми је? - испричала је Мићићева, која је тек након порођаја почела да једе слаткише.

Фото: Инстаграм принтскрин/micicmarijana

 

- До трудноће никад нисам нешто волела и јела слатко, а откако сам се породила није прошао дан да нисам појела нешто слатко - признала је.

Маријана Мићић је скоро деценију у срећној вези са продуцентом Милошем Марјановићем, али још не планира одлазак пред олтар.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".