Певачица Јелена Розга причала је о односу са мушкарицима, и на који начин прима њихове комплименте.

– Лепо је и симпатично добијати комплименте на рачун било чега, само је тешко проценити када су искрени - рекла је певачица, па признала да јој мишљења и савети других доста значе.

–Изузетно ценим савет и мишљење људи за које сам сигурна да су добронамерни. Углавном следим своју интуицију, али има пар људи са којима волим да поразговарам пре него што донесем неку битнију одлуку.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је, такође, нагласила да јој је у односу са партнером небитно да ли је са њим и на папиру.

- Мислим да тај папир ништа не значи. Битно је да се двоје људи поштују, да постоји разумевање и да разговарају о свему, а уопште није важно да ли су у браку или не – истакла је Јелена која се на питање какво је њено тренутно емотивно стање само насмејала.

Розга је открила са коаквим мушкарцем никада не би била:

-Не волим бахате мушкарце, оне који глуме фрајере, а то никако нису. С друге стране, они који су духовити, симпатични и пристојни ће сигурно привући моју пажњу - рекла је певачица и истакла да никада не би опростила превару и издају.

Фото: АТА имагес

 

 

Јелена истиче да када је код се разочара, брзо превазилази тугу и нставља напред.

–Све ружно што се деси брзо затрпам и наставим даље. Трудим се да се не бавим нечим што је већ део прошлости,него само оним што се збива у садашњем тренутку, као и оним што бих волела да се деси у будућности - рекла је певачица за "Гранд Онлине".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".