Милица Дабовић више је пута нагласила да јој живот није био лак, поготово када су у питању љубавне везе које су се показале више од погрешних избора, такорећи катастрофалне. Дабовићева је тренутно у љубавној вези са угоститељом из Швајцарске Вањом Ћорићем. Ћорић и Милица упознали су се после њеног учешћа у једном ријалитију преко заједничког пријатеља. Дабовићка није крила да јој се он допао на први поглед, а ни да јој прија његова пажља и озбиљност. Међутим, ово није прва Ћорићева веза са познатом личности. Он је пре Милице био у вези са Слађом Делибашић са којом је требао да се венча. Нажалост, веза је завршила у скандалу.  

Фото: Инстаграм принтскрин/ stefanovamama13

 

 

Иако су Вањи, Слађине ћерке помогле да изабере веренички пристен, пар се нашао у центру пажње јавности, када су његове, како пише Свет, интимне фотографије угледале светлост дана. Иако је Слађа била у шоку и сузама, поручила је да се много воле, да је Вањи све опростила и да од удаје не одустаје, те да је медијма те фотографије послала нека љубоморна особа. Међутим, од венчања није било ништа.

 Милица је најтужнију причу доживела са Вуком Ротеном, оцем свог сина чије име не гласи уопште тако. Откривено је да се не зове Вук и да је у Београду познат по преварама у којима је Милица само једна од жртава. Његово име је Љуба и има још једно дете.  

Милица је у интервјуу за један магазин испричала да је Вука, односно Љубомира упознала у једном ресторану, али да се није превише са њим дружила јер јој то није дозвољавао бивши дечко Шиме Симон Шиклић.

- Од почетка заједничког живота, кад год је дошло до вербалног конфликта, стискао сам је рукама за врат, за стомак. Завртао сам јој кожу на тим деловима тела и често јој ударао шамаре како би престала да говори. Претио сам јој да ћу је убити ако ме остави или ме нешто слаже. Претио сам јој и да ћу заклати њену породицу ако ме превари - признао је, открио је тада извор Курира, како је све физички и психички малтретирао Милицу Дабовић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Emisija Premijera

 

 

Наша позната кошаркашица је, како је суд утврдио на основу признања њеног бившег ванбрачног партнера, насиље трпела од јула 2015. до 19. фебруара 2017., када га је коначно пријавила полицији.

- Тога дана смо се свађали. Ошамарио сам је једном и гурнуо, а онда сам је рукама ухватио за врат и стискао је. Гурао сам је према троседу, надоле, али сам је све време држао за врат. Када сам је пустио, ударио сам јој још један шамар и рекао јој: „Је.аћу ти матер“ и тада сам изашао из стана - признао је Шиклић да је покушао да задави Милицу Дабовић.