Milica Dabović više je puta naglasila da joj život nije bio lak, pogotovo kada su u pitanju ljubavne veze koje su se pokazale više od pogrešnih izbora, takoreći katastrofalne. Dabovićeva je trenutno u ljubavnoj vezi sa ugostiteljom iz Švajcarske Vanjom Ćorićem. Ćorić i Milica upoznali su se posle njenog učešća u jednom rijalitiju preko zajedničkog prijatelja. Dabovićka nije krila da joj se on dopao na prvi pogled, a ni da joj prija njegova pažlja i ozbiljnost. Međutim, ovo nije prva Ćorićeva veza sa poznatom ličnosti. On je pre Milice bio u vezi sa Slađom Delibašić sa kojom je trebao da se venča. Nažalost, veza je završila u skandalu.  

Foto: Instagram printskrin/ stefanovamama13

 

 

Iako su Vanji, Slađine ćerke pomogle da izabere verenički pristen, par se našao u centru pažnje javnosti, kada su njegove, kako piše Svet, intimne fotografije ugledale svetlost dana. Iako je Slađa bila u šoku i suzama, poručila je da se mnogo vole, da je Vanji sve oprostila i da od udaje ne odustaje, te da je medijma te fotografije poslala neka ljubomorna osoba. Međutim, od venčanja nije bilo ništa.

 Milica je najtužniju priču doživela sa Vukom Rotenom, ocem svog sina čije ime ne glasi uopšte tako. Otkriveno je da se ne zove Vuk i da je u Beogradu poznat po prevarama u kojima je Milica samo jedna od žrtava. NJegovo ime je LJuba i ima još jedno dete.  

Milica je u intervjuu za jedan magazin ispričala da je Vuka, odnosno LJubomira upoznala u jednom restoranu, ali da se nije previše sa njim družila jer joj to nije dozvoljavao bivši dečko Šime Simon Šiklić.

- Od početka zajedničkog života, kad god je došlo do verbalnog konflikta, stiskao sam je rukama za vrat, za stomak. Zavrtao sam joj kožu na tim delovima tela i često joj udarao šamare kako bi prestala da govori. Pretio sam joj da ću je ubiti ako me ostavi ili me nešto slaže. Pretio sam joj i da ću zaklati njenu porodicu ako me prevari - priznao je, otkrio je tada izvor Kurira, kako je sve fizički i psihički maltretirao Milicu Dabović.

Foto: Printskrin/Jutjub/Emisija Premijera

 

 

Naša poznata košarkašica je, kako je sud utvrdio na osnovu priznanja njenog bivšeg vanbračnog partnera, nasilje trpela od jula 2015. do 19. februara 2017., kada ga je konačno prijavila policiji.

- Toga dana smo se svađali. Ošamario sam je jednom i gurnuo, a onda sam je rukama uhvatio za vrat i stiskao je. Gurao sam je prema trosedu, nadole, ali sam je sve vreme držao za vrat. Kada sam je pustio, udario sam joj još jedan šamar i rekao joj: „Je.aću ti mater“ i tada sam izašao iz stana - priznao je Šiklić da je pokušao da zadavi Milicu Dabović.