Водитељка Јована Јеремић недавно је одлучила да увећа груди, али не уз помоћ силикона.

Популарна водитељка почетком идуће године подвргнуће се третману липофилинга, а за увећавање груди планира да искористи вишак масти из задњице.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

 

- Иако Јована обожава своје тело и има самопоуздање за десет особа, више од годину дана разматра увећање груди. Напорни тренинзи и правилна исхрана учинили су да увећа мишићну масу која је отишла у задњицу и ноге, али не и у груди. Истражила је све могуће опције, разговарала са докторима и одабрала једину оперативну технику која се не коси са њеним ставовима - прича извор и открива да ће Јеремићева искористити масно ткиво из задњице како би своје груди увећала за број.

- Липофилинг или повећање груди сопственим масним ткивом изводи се на сличан начин као и антиејџ третмани. Једина разлика је у количини масти која ће бити искоришћена. Донорске регије, односно делови тела с којих се маст може узети су бокови, стомак, бутине, руке. Јована једино на задњици има вишак масног ткива, па ће управо то бити регија са које ће хирург пребацити масти. Иако је ситне грађе, може да се похвали позамашном гузом, па јој пребацивање ткива из гузе у груди не представља никакав проблем - наводи извор, и открива да је водитељка прошла прве анализе и да је идеалан кандидат за ову оперативну технику, и да ће процедуру морати да понови још два пута. Прва операција је заказана за почетак следеће године.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

 

- Радила сам усне. Имам топ усне, лепе и природне. Допунила сам горњу усну јер ми је доња била много већа. Ту интервенцију имала сам са 19 година и сада их само одржавам једанпут у годину дана. Реч је о корекцији Купидоновог лука хијалуроном. И нос сам кориговала ботоксом, јер сам имала малу квржицу - рекла је Јована за домаће медије једном приликом.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".