Како време пролази, глумица је постала оличење њеног супруга када је у питању брак. Темперамент је смирила, а брак који траје три деценије саграђен је у неговању толеранције и разумевања.

Она је изјавила да је бесмислено не причати са партнером пре спавања: 

Фото: В. Данилов

 

- Нипшто, мени је увек то жао. Прво знате да ћете се ујутру помирити, због чега би губио једну ноћ, због чега би легао у кревет и не причао са неким кога волиш само зато што си љут. Не волим да не причам. Не волим да губим један, сат или ноћ, да не говорим дане. Друга је ствар ако си схватио да ти више нећеш да будеш поред те особе, онда је то нешто друго, али овако кад сам љута па знам да је само питање дана када ћемо се помирити, сутра или прекосутра па баш ако није толико страшно, а обично није онда пропричам. Не могу ту енергију да поднесем, више мислим о томе како да избегнем како да одем горе или доле, па не могу то ми стварно узме много снаге - изјавила је глумица, за коју се верује да крај Ненада живи живот о којем многе жене маштају.

Муж Наташе Нинковић Ненад Шаренац који је угоститељ и бизнисмен је апсолутно њена сродна душа, личе како по карактеру, али и он важи за врло привлачног мушкарца. 

Из своје велике љубави Наташа и Ненад су добили два сина, близанце Матеју и Луку, са којима заједно живе у Београду.

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".