Kako vreme prolazi, glumica je postala oličenje njenog supruga kada je u pitanju brak. Temperament je smirila, a brak koji traje tri decenije sagrađen je u negovanju tolerancije i razumevanja.

Ona je izjavila da je besmisleno ne pričati sa partnerom pre spavanja: 

Foto: V. Danilov

 

- Nipšto, meni je uvek to žao. Prvo znate da ćete se ujutru pomiriti, zbog čega bi gubio jednu noć, zbog čega bi legao u krevet i ne pričao sa nekim koga voliš samo zato što si ljut. Ne volim da ne pričam. Ne volim da gubim jedan, sat ili noć, da ne govorim dane. Druga je stvar ako si shvatio da ti više nećeš da budeš pored te osobe, onda je to nešto drugo, ali ovako kad sam ljuta pa znam da je samo pitanje dana kada ćemo se pomiriti, sutra ili prekosutra pa baš ako nije toliko strašno, a obično nije onda propričam. Ne mogu tu energiju da podnesem, više mislim o tome kako da izbegnem kako da odem gore ili dole, pa ne mogu to mi stvarno uzme mnogo snage - izjavila je glumica, za koju se veruje da kraj Nenada živi život o kojem mnoge žene maštaju.

Muž Nataše Ninković Nenad Šarenac koji je ugostitelj i biznismen je apsolutno njena srodna duša, liče kako po karakteru, ali i on važi za vrlo privlačnog muškarca. 

Iz svoje velike ljubavi Nataša i Nenad su dobili dva sina, blizance Mateju i Luku, sa kojima zajedno žive u Beogradu.

(Stori)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".