Јелена Карлеуша већ годинама обећава фановима да ће објавити нови албум, али се то никако не дешава. Развој тренутне ситуације могао би тај датум још да помери!

Наиме, општепознато је да је један од аутора на Јеленином албуму био Милан Радуловић Лаћа, текстописац и син покојне Марине Туцаковић. Међутим, изгледа да је, што би се у нашем народу рекло, пукла тиква!

Фото: Профимедиа

 

 

Јелена је у оквиру сторија на свом налогу на Инстаграму објавила да се Лаћине песме неће наћи на албуму.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

- Ниједан текст аутора Милана Радуловића Лаће не налази се на албуму "Алфа" - написала је Карлеуша, док је Лаћа направио прави хаос на Твитеру!

Фото: Твитер принтскирн/Милан Лаћа Радуловић

 

 

Судећи по ономе шта је писао, многи су закључили да се са Јеленом посвађао.

Фото: Твитер принтскирн/Милан Лаћа Радуловић

 

 

- Порука свима који чекају "Алфу": повукао сам све текстове! Због да једе го*на! Пардон, "Алфа" је име албума уметнице Јелене Карлеуше - написао је у цугу Лаћа, а онда шокирао потезом.

Фото: Твитер принтскирн/Милан Лаћа Радуловић

 

 

Наиме, он је објавио стихове песме која носи назив "Рунде", а иако то није нагласио, многи претпостављају да је ово песма коју је написао за Карлеушу.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Tvrda Priča / Nešto Drugačije

 

 

Подсетимо, Лаћа и Јелена већ годинама сарађују на њеним новим песмама, чак је он убрзо после смрти мајке наставио да ради са Карлеушом у студију, тако да је овакав развој догађаја многе изненадио.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".