Јелена Карлеуша и Милан Радуловић Лаћа изненада су прекинули сарадњу коју су годинама имали на њеном албуму. Сви су били шокирани, а певачица је сада објавила преписке са текстописцем, из којих се види зашто је дошло до проблема.

Фото: АТА имагес

 

 

Како се чини, Јелена више није желела да толерише, како сама каже, "глупости", које Лаћа пише на Твитеру, те му је запретила да, уколико са тим не престане, она ће повући његове песме са албума.

Међу порукама које је Јелена објавила види се да јој је Лаћа рекао "Боље ти је да си ку*ва", на шта је она њему одговорила: "Ку*ва ти је давала паре за лечење мајке. Срам те било олошу".

- Ово су поруке од синоћ, Милана Радуловића Лаће, сина Марине Туцаковић, које ми је упутио. Он је на мом албуму који се спрема имао два текста. Један, на песму Дарка Димитрова, објавио је из чиста мира синоћ на Твитеру. Уз претње. За оба текст овај "аутор" је плаћен пре годину дана, пред сведоцима - пише Јелена и наставља:

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar/

 

 

- Због Марине Туцаковић и из сажаљења према његовом душевном стању и болести зависности, моји сарадници и ја трпели смо приватно Радуловићеве константне нападе лудила и увреда. Ћутали смо и на његово обмањивање јавности да је он аутор свих мојих текстова на албуму. На албуму је укупно 16 песама, а његова два текста су замењена. Упозоравам колеге да се заштите од оваквих "људи" овереним уговорима.

Подсетимо, из Јелениног тима су саопштили да ће реаговати њихова правна служба због тога што је Лаћа објавио текст песме.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".