Kaрлеуша се дотакла својих ћерки, Атине и Нике и открила како се оне носе са хејт коментарима и сајбер насиљем. Певачица је истакла да због многих ситуација оне не би волеле да су толико популарне.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- То је био онај страшан моменат у "Звездама Гранда" са девојком која се звала Вања Кнежевић, којој сам рекла да се обукла као тетка и стојим иза тога, јер она је ту дошла да ја њој дам свој коментар о њеном певању, понашању и облачењу. Због тог коментара, моја деца су преживела тако страшно насиље да су погасиле друштвене мреже и ја сам их спаковала и отишле смо у другу земљу на 10 дана. Значи то је просек година отприлике 12, то су била најстрашнија вређања, поруке да ја умрем, да оне умру, е то су чинила деца! - рекла је Јелена.

- Ја не могу да очекујем од девојчица које улазе у пубертет, да разумеју зашто их стотине хиљада људи вређа, оне су само мале девојчице. Када те девојчице стално читају да им је мајка нешто најгоре што треба да умре, то оставља дубоки траг и то се зове насиље. Ја њима дам најбољи могући савет, а то је да блокирају, да бришу, али пошто је било толико тога, оне су на крају побрисале све. Оне су мале, а због мене су изложене тортури, истакла је певачица

(Србија Данас)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".