Jelena Karleuša već godinama obećava fanovima da će objaviti novi album, ali se to nikako ne dešava. Razvoj trenutne situacije mogao bi taj datum još da pomeri!

Naime, opštepoznato je da je jedan od autora na Jeleninom albumu bio Milan Radulović Laća, tekstopisac i sin pokojne Marine Tucaković. Međutim, izgleda da je, što bi se u našem narodu reklo, pukla tikva!

Foto: Profimedia

 

 

Jelena je u okviru storija na svom nalogu na Instagramu objavila da se Laćine pesme neće naći na albumu.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

- Nijedan tekst autora Milana Radulovića Laće ne nalazi se na albumu "Alfa" - napisala je Karleuša, dok je Laća napravio pravi haos na Tviteru!

Foto: Tviter printskirn/Milan Laća Radulović

 

 

Sudeći po onome šta je pisao, mnogi su zaključili da se sa Jelenom posvađao.

Foto: Tviter printskirn/Milan Laća Radulović

 

 

- Poruka svima koji čekaju "Alfu": povukao sam sve tekstove! Zbog da jede go*na! Pardon, "Alfa" je ime albuma umetnice Jelene Karleuše - napisao je u cugu Laća, a onda šokirao potezom.

Foto: Tviter printskirn/Milan Laća Radulović

 

 

Naime, on je objavio stihove pesme koja nosi naziv "Runde", a iako to nije naglasio, mnogi pretpostavljaju da je ovo pesma koju je napisao za Karleušu.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Tvrda Priča / Nešto Drugačije

 

 

Podsetimo, Laća i Jelena već godinama sarađuju na njenim novim pesmama, čak je on ubrzo posle smrti majke nastavio da radi sa Karleušom u studiju, tako da je ovakav razvoj događaja mnoge iznenadio.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".