Годинама се спекулисало да ли је лото девојци Сузани Манчић отео аутомобил по којем је био препознатљив, јер је само тај аутомобил „жарко желео“.

Фото: В. Данилов

 

 

Према писању медија, први власник аутомобиле био је Влада Ковачевић Треф, а следећи власник била је лото девојка. Дуго су кружиле приче по престоници да је Кнеле обожавао тај аутомобил и да је само решио да га узме од водитељке. Међутим, његова девојка је једном приликом демантовала целу причу и након више од 20 година открила шта се заправо десило:

- Није тачно да је Кнеле отео Сузани аутомобил! Била сам са њим када га је купио од њеног мужа, на Бубањ потоку - наводи се на Фејсбук страници „Легенде деведесетих“.

Александар је рођен 27. априла 1971. у насељу Браће Јерковић, као прво дете Владанке и Душана Кнежевића. Отац му је био припадник "старе гарде" људи са асфалта, која је наводно све решавала на "фер начин". Надимак Буца Ал Капоне добио је јер је стално ишао у биоскоп да гледа гангстерске филмове у којима је Ал Капоне био главни јунак. Основну школу је завршио као одличан ђак, а пријатељи су за њега тврдили да је био одан друштву, те да су му руке биле пуне ожиљака насталих у крвавом братимљењу. Одрастао је у доба флиперана, видеотека, аутомата са електронским играма, турбо и дизел музике. Модни императив тог времена је био да се носе горњи делови тренерке увучени у доњи или у фармерке, златни ланци око врата, патике "ер макс"...

Фото: Архив Борбе

 

 

Током кратког и бурног живота Кнежевић није осуђен ни за једно кривично дело. Наводно је постојало неколико пријава против њега, међу којима и једна за силовање. После убиства новине су објавиле хвалоспеве о младом криминалцу, називајући га "београдским Џејмсом Дином" и "Самурајем са асфалта".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".