Godinama se spekulisalo da li je loto devojci Suzani Mančić oteo automobil po kojem je bio prepoznatljiv, jer je samo taj automobil „žarko želeo“.

Foto: V. Danilov

 

 

Prema pisanju medija, prvi vlasnik automobile bio je Vlada Kovačević Tref, a sledeći vlasnik bila je loto devojka. Dugo su kružile priče po prestonici da je Knele obožavao taj automobil i da je samo rešio da ga uzme od voditeljke. Međutim, njegova devojka je jednom prilikom demantovala celu priču i nakon više od 20 godina otkrila šta se zapravo desilo:

- Nije tačno da je Knele oteo Suzani automobil! Bila sam sa njim kada ga je kupio od njenog muža, na Bubanj potoku - navodi se na Fejsbuk stranici „Legende devedesetih“.

Aleksandar je rođen 27. aprila 1971. u naselju Braće Jerković, kao prvo dete Vladanke i Dušana Kneževića. Otac mu je bio pripadnik "stare garde" ljudi sa asfalta, koja je navodno sve rešavala na "fer način". Nadimak Buca Al Kapone dobio je jer je stalno išao u bioskop da gleda gangsterske filmove u kojima je Al Kapone bio glavni junak. Osnovnu školu je završio kao odličan đak, a prijatelji su za njega tvrdili da je bio odan društvu, te da su mu ruke bile pune ožiljaka nastalih u krvavom bratimljenju. Odrastao je u doba fliperana, videoteka, automata sa elektronskim igrama, turbo i dizel muzike. Modni imperativ tog vremena je bio da se nose gornji delovi trenerke uvučeni u donji ili u farmerke, zlatni lanci oko vrata, patike "er maks"...

Foto: Arhiv Borbe

 

 

Tokom kratkog i burnog života Knežević nije osuđen ni za jedno krivično delo. Navodno je postojalo nekoliko prijava protiv njega, među kojima i jedna za silovanje. Posle ubistva novine su objavile hvalospeve o mladom kriminalcu, nazivajući ga "beogradskim DŽejmsom Dinom" i "Samurajem sa asfalta".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".