Karleuša se dotakla svojih ćerki, Atine i Nike i otkrila kako se one nose sa hejt komentarima i sajber nasiljem. Pevačica je istakla da zbog mnogih situacija one ne bi volele da su toliko popularne.

Foto: N. Skenderija

 

 

- To je bio onaj strašan momenat u "Zvezdama Granda" sa devojkom koja se zvala Vanja Knežević, kojoj sam rekla da se obukla kao tetka i stojim iza toga, jer ona je tu došla da ja njoj dam svoj komentar o njenom pevanju, ponašanju i oblačenju. Zbog tog komentara, moja deca su preživela tako strašno nasilje da su pogasile društvene mreže i ja sam ih spakovala i otišle smo u drugu zemlju na 10 dana. Znači to je prosek godina otprilike 12, to su bila najstrašnija vređanja, poruke da ja umrem, da one umru, e to su činila deca! - rekla je Jelena.

- Ja ne mogu da očekujem od devojčica koje ulaze u pubertet, da razumeju zašto ih stotine hiljada ljudi vređa, one su samo male devojčice. Kada te devojčice stalno čitaju da im je majka nešto najgore što treba da umre, to ostavlja duboki trag i to se zove nasilje. Ja njima dam najbolji mogući savet, a to je da blokiraju, da brišu, ali pošto je bilo toliko toga, one su na kraju pobrisale sve. One su male, a zbog mene su izložene torturi, istakla je pevačica

(Srbija Danas)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".