- Ја нисам имала првобитно информацију о датуму догађаја, али школа, тачније секретар је тек јуче пријавио случај - каже Петковићева за Новости.

Наводно су у школи пријавили чим су сазнали за немили догађај. Ми смо се јутрос обратили питањима управи школе, али одговор још увек није стигао, док директор пре подне није био у канцеларији.

Случај који је потресао јавност, а у којем су Ђорђе Ј., ученик четвртог разреда са још једним малолетним лицем напао ученике првог разреда М. Н. и С. Ј. рођене 2007. године, догодио се 10. октобра, а након тога један од двојице малолетних ученика био је на мети насилника још два пута.

Како смо раније објавили, у поменутом нападу, Ђорђе Ј. и други ученик рукама су ударали млађе ученике након чега су их натерали да се скину у доњи веш и тако шетају по учионици док су их они снимали мобилним телефоном.

Након тога, један од злостављаних млађих ученика још два пута био је жртва злостављања, а последњи случај догодио се јуче када су дечаку везивали пертлу око врата.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".