Снимак овог инцидента појавио се на друштвеним мрежама на коме се види како се аутомобил уредно зауставља испред пешачког прелаза уз који иде бициклистичка стаза а достављач врло неспретно пада испред аутомобила.

Судећи према коментарима, достављач је гледао у телефон док је возио бицикл те није обраћао пажњу на ток саобраћаја па се уплашио када је поред себе угледао аутомобил и пао. Након незгоде, достављач је само сео на бицикл остављајући у чуду возача аутомобила и одвезао се уз традиционални репертоар псовки а о овом инциденту полиција није обавештена.

Без обзира на то што је овај призор деловао помало и комично због реакције достављача који као да је скочио са бицикла, ово је могло да се заврши веома трагично по њега јер је могао од пада да задобије озбиљне повреде.

На срећу, ништа друго сем поноса није повредио а многи се надају и да му је то било за наук да убудуће не прави исту грешку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ns_kriticni_vozaci

Иначе, у Новом Саду се често могу чути притужбе на рачун достављача на бициклима који, према речима грађана, возе "као камиказе" и не поштују саобраћајне знаке нити правила а често улазе и у сукоб са пешацима којима не уступају првенство пролаза.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".