Према податцима из пресуде која је дата медијима на увид, а која је достављена 5. новембра ове године, Халид је у обавези да  исплати 130.887 конвертибилних марака, односно нешто више од 67.000 евра Соњи Башић. Осим тога, такође мора да плати и судске трошкове који износе око 8.000 конвертибилних марака, што је нешто више од 4.000 евра. Укупна сума коју Муслимовић мора да плати износи близу 71.000 евра.

Фото:принтскин јутјуб Ново Јутро

 

Подсећања ради, Башићева је током везе са Муслимовићем, слала певачу огромне суме новца путем апликације за трансфер. Соња му је потом тражила да јој врати дуг, а он ју је, док је Башићева боравила у Бањалуци, физички напао. Соња је тада одлучила да тужи Халида и добила га је на суду. Она је поднела још једну тужбу, и то за новац који јој дугује.

-Као што сам рекла правда је спора, али достижна. Ово је друга пресуда коју добијам против Халида Муслимовића пред судовима у Бањалуци и Приједору. Осуђен је кривично јер ме тукао, и вређао и сад је пресуђено да мора да ми врати моје паре. А он нек и даље прича да је невин у медијима, кад већ за суд нема ниједан доказ. Нека он припреми кључеве од куће јер ако ми не да моје паре следи поступак за одузимање куће Халида Муслимовића. Хвала мом адвокату Драгану Толимиру на свему- рекла је за Курир Соња.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".