Јована Јеремић је водитељка Пинк телевизије о којој се највише прича.

Није се либила да јавно говори о шкакљивим темама - у интервјуима је причала о својим и туђим лапсусима, колегиницама од којих је боља, али и о свом браку и физичком изгледу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Besedništvo Pravni fakultet

 

 

Интернетом се шерују снимци њених интервјуа, али сада је поново актуелан стари снимак, док је још студирала на Правном факулетету у Београду, и то са такмичења у беседништву.

Јована је говорила о "лажним моралистима", проституткама, српским спонзорушама... обучена у црну хаљијну и изгледала потпуно другачије него сад.

Водитељка је на почетку беседе добила аплауз, а када је проговорила - и повике!

- Прво сам имала двојицу у једном дану, рекла је Јована након чега је су кренули смех и аплауз.

- Онда осморицу... а онда сам престала да бројим. Ово су речи комшинице с којом сам одрасла, говори Јована и почиње беседу и проституткама и моралу, односно "неморалу оних који осуђују раднице најстаријег заната док хвале српске старлете".

- Још им родитељи задовољно трљају руке... Колико је само девојака чекало да се упозна с рукометашима или Дејвидом Бекамом кад је дошао? Као да ће нас то увести у Европску Унију! - викала је Јована.

Фото: АТА имагес

 

 

- По чему су Маркесове тужне курве и проститутке Чарлса Буковског неморалније од Стендалових? Мада су и ове последње далеко изнад ових наших, данашњих. Достојевски је на један тас ставио грехе проститутке, а на други губитак људскости и морала и на том вагању је курва добила ореол светице. Запитајте се, колико мајки тако прехрањује децу јер им је транзиција онемогућила да нађу посао чистачице. Чија је проституција гора, мајчина?! Оне која је спремна на све да прехрани дете или она престижна, у сепареу неког клуба? И све те девојке глуме моралне громаде, а мени суде због прекратке хаљине коју волим да обучем, а оне када се нађу негде...

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".