Prema podatcima iz presude koja je data medijima na uvid, a koja je dostavljena 5. novembra ove godine, Halid je u obavezi da  isplati 130.887 konvertibilnih maraka, odnosno nešto više od 67.000 evra Sonji Bašić. Osim toga, takođe mora da plati i sudske troškove koji iznose oko 8.000 konvertibilnih maraka, što je nešto više od 4.000 evra. Ukupna suma koju Muslimović mora da plati iznosi blizu 71.000 evra.

Foto:printskin jutjub Novo Jutro

 

Podsećanja radi, Bašićeva je tokom veze sa Muslimovićem, slala pevaču ogromne sume novca putem aplikacije za transfer. Sonja mu je potom tražila da joj vrati dug, a on ju je, dok je Bašićeva boravila u Banjaluci, fizički napao. Sonja je tada odlučila da tuži Halida i dobila ga je na sudu. Ona je podnela još jednu tužbu, i to za novac koji joj duguje.

-Kao što sam rekla pravda je spora, ali dostižna. Ovo je druga presuda koju dobijam protiv Halida Muslimovića pred sudovima u Banjaluci i Prijedoru. Osuđen je krivično jer me tukao, i vređao i sad je presuđeno da mora da mi vrati moje pare. A on nek i dalje priča da je nevin u medijima, kad već za sud nema nijedan dokaz. Neka on pripremi ključeve od kuće jer ako mi ne da moje pare sledi postupak za oduzimanje kuće Halida Muslimovića. Hvala mom advokatu Draganu Tolimiru na svemu- rekla je za Kurir Sonja.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".